Ovde možete naći sve informacije koje vas zanimaju u vezi ove serije i njenog prikazivanja na našim programima.
Lovci na natprirodno (engl. Supernatural) je serija koja nas vodi na putovanje u mračni svijet neobjašnjivog.
Prema uzoru na uspešno spajanje elemenata drame i paranormalnog u seriji „Smallville“, nova uzbuđenja donose putovanje u mračni svijet neobjašnjivog u seriji „Lovci na natprirodno“ (Supernatural). Praćeni krvavim tragedijama na svojoj opasnoj i nadnaravnoj misiji, braća Sam i Dean Winchester putuju iz divljine Colorada u nizine Nebraske, pa sve do jezera u Wisconsinu, a na svom putovanju susreću bića za koja mnogi vjeruju da postoje samo u narodnoj predaji, praznoverju i noćnim
morama.
Sam Winchester trudio se pobeći od sablasne porodične istorije. Za razliku od svog starijeg brata Deana, Sam je odbio očev suludi zahtev da otkriju zle sile koje su uzele život njihovoj majci. Pokušavši se što više udaljiti od porodice, Sam se odselio nedugo nakon mature kad je otišao na studije. U njegov novi život ušla je prelepa devojka, a planira i studirati pravo. Dean je prošao drugim putem. Slijedio je oca i nastavio porodični posao. Kad se Dean pojavi na Samovim kućnim vratima s vestima da im je otac nestao, Samu ne preostaje ništa drugo nego zamrznuti vlastite planove i pridružiti se Deanu. Budući da se nisu vidjeli četiri godine, braća se moraju ponovno upoznati, no njihove bratske razmirice ostale su iste. Uprkos neobičnom detinjstvu koje su zajednički delili, braća imaju potpuno različito poimanje sveta. Dean idealizira oca te, iako često glumi neustrašivog drznika, i dalje ga progoni majčina nasilna smrt. Sam je bio premalen da bi se sećao strašne noći u kojoj mu je umrla majka i nikad nije prihvatio jezivi put kojim su mu prošli otac i brat.
Tajnovita poruka s telefonske sekretarice odvede braću Winchester u gradić u Kaliforniji u kojem se zaredjala serija neobjašnjivih smrti. Uskoro se suoče s mesnom legendom – sablasnom i prekrasnom autostopisticom koja noću tumara kolnicima i mami muškarce u sigurnu smrt. Iako ne pronalaze oca, Dean i Sam nađu njegov dnevnik te mu
pokušaju odgonetnuti rukopis kako bi otkrili tragove kojim će uništiti duha. Nakon svršetka posla, Sam odluči vratiti se svom životu, no uvidi da je zla sila koja mu je ubila majku sada zaposela i njegovu devojku. Besan, tužan i pun griže savesti, Sam čvrsto odluči
pronaći odgovore i osvetiti se.
Cast:
Jared Padalecki - Sam Winchester
Jensen Ackles - Dean Winchester
Misha Collins - Castiel
Jeffrey Dean Morgan - John Winchester
Samantha Smith - Mary Winchester
Fredric Lehne - Azazel
Nicki Lynn Aycox - Meg Masters
Jim Beaver - Bobby Singer
Samantha Ferris - Ellen Harvelle
Alona Tal - Jo Harvelle