IlaE Charmed Calling
Broj poruka : 2855 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Reputation : 3 Points : 520 Datum upisa : 2007-05-05
| Subject: Generalna Diskusija Wed Sep 09, 2009 2:26 am | |
| Samo za one koji vole RW! Samo please, bez konflikta sa RBD fanovima! | |
|
~*Emily*~ Charmed Calling
Broj poruka : 1248 Godina : 31 Localisation : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Reputation : 3 Points : 147 Datum upisa : 2007-06-20
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 1:18 am | |
| Ovo sam cekala! RW FOR LIFE. Bila sam oposednuta. Ali klasicno opsednuta serijom. Do bola. Neopisivo i neverovatno. Mia mi je definitivno bila omiljeni lik, i svuda sam se potpisivala kao Mia_rebeldeway (sa izuzetkom ovde, svojevremeno sam bila Mia_magic ). Savrsena je, ideal. <3 I Manuel. Bila sam zaljubljena i njega, plakala sam na sve one silne scene sa Miom i njime. Felipe Colombo je diiivan <3 Marizzu nisam gotivila, dok Pabla tu i tamo, kako mi padne na pamet, ali uglavnom jesam. Ko jos... a da, Vico i Feli su mi bile okej, Fernanda je bila vise kucka nego dobrica, Tomas i Guido su bili kul... joj kad se setim svega onoga sa onom sektom, bilo je jezivo... -.- Ima jos mnogooo likova, ali ne bih smela da se zaletim i pisem sve lol Nece biti kraja, a rado bih ^^ Volela sam ovu seriju jer je najbolje opisivala zivot nasih vrsnjaka u internatu. <3 <3 Ali sve u svemu, definitivno jedna od mojih najomiljenijihnajdrazihnajmnogijenajuniverzimovskijenajjacih serija <3. Mislim da se nikada necu STVARNO ohladiti <3 | |
|
Brooke '90 Charmed Calling
Broj poruka : 575 Godina : 34 Localisation : Beograd Reputation : 2 Points : 106 Datum upisa : 2007-11-03
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 1:32 am | |
| RW forever! Definitivno Ove serija je toliko posebna da ne smem ni da krenem da opisujem zasto. Ona vrsta serija uz koju ucis i odrastas Omiljeni likovi Marizza i Pablo,Miu takodje volim kao i jeli skoro sve likove(one dobre ) a Manuel me ponekad nervirao... Sve u svemu jedna od serija koje nikad necu zaboraviti i koje cu uvek voleti | |
|
~*Emily*~ Charmed Calling
Broj poruka : 1248 Godina : 31 Localisation : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Reputation : 3 Points : 147 Datum upisa : 2007-06-20
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 1:34 am | |
| Slazem se ^^ Ucis i rastes uz seriju. Najbolja stvar Svidela mi se sto za RW nisi mogao nikada reci "tipicna spanska serija". Prvenstveno jer je argentinska hahahahahahhahahaha provalaa ^^ | |
|
Melinda Halliwell
Broj poruka : 168 Godina : 34 Localisation : Charmed Manor, San Francisco Reputation : 0 Points : 186 Datum upisa : 2010-04-12
| Subject: Re: Generalna Diskusija Wed Apr 14, 2010 1:35 am | |
| Obožavala sam seriju, najjača mi je Roberta, a par naravno Roberta i Diego. | |
|
todora
Broj poruka : 2 Reputation : 0 Points : 2 Datum upisa : 2010-07-29
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Jul 29, 2010 9:55 pm | |
| ma super mi je RW,ali volim i RBD tako da su mi oba benda extra,ali i rebelde way i rebelde | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Generalna Diskusija | |
| |
|