Najbolje Serije
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za sve fanove serija!

HomeHome  PortalliPortalli  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Generalna Diskusija

Go down 
5 posters
AuthorMessage
IlaE
Charmed Calling
Charmed Calling
IlaE

Male
Broj poruka : 2855
Godina : 34
Datum upisa : 2007-05-05

Generalna Diskusija Empty
PostSubject: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeWed Sep 09, 2009 2:26 am

Samo za one koji vole RW! Very Happy Samo please, bez konflikta sa RBD fanovima!
Back to top Go down
https://twitter.com/ilae90
~*Emily*~
Charmed Calling
Charmed Calling
~*Emily*~

Female
Broj poruka : 1248
Godina : 31
Datum upisa : 2007-06-20

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeThu Sep 10, 2009 1:18 am

Ovo sam cekala! RW FOR LIFE. Bila sam oposednuta. Ali klasicno opsednuta serijom. Do bola. Neopisivo i neverovatno.

Mia mi je definitivno bila omiljeni lik, i svuda sam se potpisivala kao Mia_rebeldeway (sa izuzetkom ovde, svojevremeno sam bila Mia_magic Razz ). Savrsena je, ideal. <3

I Manuel. Bila sam zaljubljena i njega, plakala sam na sve one silne scene sa Miom i njime. Felipe Colombo je diiivan <3

Marizzu nisam gotivila, dok Pabla tu i tamo, kako mi padne na pamet, ali uglavnom jesam. Ko jos... a da, Vico i Feli su mi bile okej, Fernanda je bila vise kucka nego dobrica, Tomas i Guido su bili kul... joj kad se setim svega onoga sa onom sektom, bilo je jezivo... -.- Ima jos mnogooo likova, ali ne bih smela da se zaletim i pisem sve lol Razz Nece biti kraja, a rado bih ^^

Volela sam ovu seriju jer je najbolje opisivala zivot nasih vrsnjaka u internatu. <3 <3

Ali sve u svemu, definitivno jedna od mojih najomiljenijihnajdrazihnajmnogijenajuniverzimovskijenajjacih serija <3. Mislim da se nikada necu STVARNO ohladiti <3
Back to top Go down
http://www.powerrangers.top-forum.net
Brooke '90
Charmed Calling
Charmed Calling
Brooke '90

Female
Broj poruka : 575
Datum upisa : 2007-11-03

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeThu Sep 10, 2009 1:32 am

RW forever! Definitivno Very Happy
Ove serija je toliko posebna da ne smem ni da krenem da opisujem zasto. Ona vrsta serija uz koju ucis i odrastas Very Happy
Omiljeni likovi Marizza i Pablo,Miu takodje volim kao i jeli skoro sve likove(one dobre lol! ) a Manuel me ponekad nervirao... Sve u svemu jedna od serija koje nikad necu zaboraviti i koje cu uvek voleti Very Happy
Back to top Go down
~*Emily*~
Charmed Calling
Charmed Calling
~*Emily*~

Female
Broj poruka : 1248
Godina : 31
Datum upisa : 2007-06-20

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeThu Sep 10, 2009 1:34 am

Slazem se ^^ Ucis i rastes uz seriju. Najbolja stvar I love you Svidela mi se sto za RW nisi mogao nikada reci "tipicna spanska serija". Prvenstveno jer je argentinska hahahahahahhahahaha provalaa ^^
Back to top Go down
http://www.powerrangers.top-forum.net
Melinda Halliwell

Melinda Halliwell

Female
Broj poruka : 168
Datum upisa : 2010-04-12

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeWed Apr 14, 2010 1:35 am

Obožavala sam seriju, najjača mi je Roberta, a par naravno Roberta i Diego.
Back to top Go down
todora

todora

Broj poruka : 2
Datum upisa : 2010-07-29

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitimeThu Jul 29, 2010 9:55 pm

ma super mi je RW,ali volim i RBD tako da su mi oba benda extra,ali i rebelde way i rebelde
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Generalna Diskusija   Generalna Diskusija I_icon_minitime

Back to top Go down

Generalna Diskusija
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Generalna Diskusija
» Generalna Diskusija