| Generalna Diskusija | |
|
|
Author | Message |
---|
IlaE Charmed Calling
Broj poruka : 2855 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Reputation : 3 Points : 520 Datum upisa : 2007-05-05
| Subject: Generalna Diskusija Sun Sep 06, 2009 6:54 pm | |
| Meni trenutno pored GG najbolja serija! Obozhavam je! Chekam sa nestrpljanjem 7. sezonu! | |
|
| |
~*Emily*~ Charmed Calling
Broj poruka : 1248 Godina : 31 Localisation : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Reputation : 3 Points : 147 Datum upisa : 2007-06-20
| Subject: Re: Generalna Diskusija Sun Sep 06, 2009 10:04 pm | |
| Omfg, ja sam toliko dugo odbijala da gledam ovo, i onda mi je Vanja narezala 5 sezona koje su do tada bile, i mnogo sam se navukla. ^^ Svakome je preporucujem, nije tipicna tinejdz glupost, fenomenalna je i u svakoj epizodi nas uci necemu <3
Ja sam definitivno Team Brooke, i Team Brucas. Ne zanima me celo ono s***e da su Leyton meant to be together, za mene je samo Brucas <3 Bez obzira sto nece biti zajedno, a i sad je Chad otisao iz serije zajedno sa Hilarie, ali sezona treca cini mi se, bila mi je omiljena bas zbog Brucas.
Mislim da su malo vise zeznuli OTH nakon 4. sezone, jer vise nisu u srednjoj, i nekako mi oOH vise nije ONAJ OTH. :/ Svejedno, odgledacu seriju do kraja. | |
|
| |
Brooke '90 Charmed Calling
Broj poruka : 575 Godina : 34 Localisation : Beograd Reputation : 2 Points : 106 Datum upisa : 2007-11-03
| Subject: Re: Generalna Diskusija Mon Sep 07, 2009 7:44 pm | |
| ^^Slazem se sa tobom ksoro pa 100%. Definitivno sam Team Brooke i Tema Brucs. Uvek i zauvek Treca sezona mi je takodje omiljena i OTH definitivno nije vise onaj isti... Leyton nikad nisam volela niti cu,niko nek mi ne zameri Trenutno obozavam Brulian jer su Julian i Brooke tako divan par i savrsena su mi zamena za Brucas I uglavnom zbog Bruliana cekam 7.sezonu | |
|
| |
Brooke
Broj poruka : 16 Reputation : 0 Points : 14 Datum upisa : 2007-12-09
| Subject: Re: Generalna Diskusija Mon Sep 07, 2009 10:37 pm | |
| Najvise me nervira sto su sve prevrnuli (secate se onog kad je Luke rekao da je on the guy for her... i odjednom "I guess I was wrong... I'm not the guy for you Brooke Davis") sve su izvestacili samo da bi imali podlogu za Leyton!!! Odjednom su.... pocepali Brucas. Skroz je vestacka serija postala kad je Brooke raskinula sa Lucasom JER TO NIKO U STVARNOM ZIVOTU NE BI URADIO BEZ IKAKVOG RAZLOGA kao sto je ona uradila.... |M. Schwann je odlucio da spoji Leyton i to je moralo da se spoji po svaku cenu, ali ja nisam poverovala u tu pricu, stvarno mi je bilo nekako... namerno. (u mom svetu Brucas su i dalje zajedno ) jaoj cim pocnem da pisem o ovome iznerviram se!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1248 Godina : 31 Localisation : Elite Way School,Buenos Aires,Argentina Reputation : 3 Points : 147 Datum upisa : 2007-06-20
| Subject: Re: Generalna Diskusija Mon Sep 07, 2009 11:30 pm | |
| Da, bilo je savrseno ono: I'm the guy for you, Brooke Davis. Cak i da su OPET vratili na Leyton, da bi digli gledanost, ili tako nesto, ja mislim da su trebali zavrsiti tako sto bi Lucas shvatio [jednom za sva vremena -.-] a i ona isto da on i Peyton nisu jedno za drugo, dok bi Brooke njega jos uvek volela, ili tako nesto, i onda bi on moga da dodje kod i kaze joj: I guess I AM the guy for you, Brooke Davis. I da tako i bude. A ne obo -.- Gaaah! Nerviram se sad. :/ Juliana jos nisam gledala, nisam gledala zapravo sestu sezonu [samo prve 4 epizode], ali definitivno skorije hocu Ne sumnjam da je on i frajer i sve to, bla bla bla, ali Bruuuuuuuucas <3 | |
|
| |
IlaE Charmed Calling
Broj poruka : 2855 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Reputation : 3 Points : 520 Datum upisa : 2007-05-05
| Subject: Re: Generalna Diskusija Tue Sep 08, 2009 1:36 am | |
| Shta da vam kazhem.. Ja sam za LEyton.. .Ali, vecinom u te 4 sezone... Kasnije je Peyton postala jako dosadna... u 6. sezoni, strashno... Depresija je hvata previshe... Ali, One Tree Hill je ipak the TV show of my dreams! | |
|
| |
Brooke
| Subject: Re: Generalna Diskusija Wed Sep 09, 2009 12:58 am | |
| CA k i da su Leyton jedno za drugo.... ja sam Peyton pocela da prezirem kada se smuvala sa Lucasom... jednostavno ne shvatam kako neko moze to da uradi najboljoj drugarici. A i Lucas... on mi je najcrnji tamo!!!! Cas hoce, cas nece, zal;jubljuje se i odljubljuje kao niko! Na pocetku pete sezone je umirao za Lindsey, a na kraju te iste sezone je rekao i Peyton da je voli, bezi bre, kad razmislim i bolje sto Brooke nije sa njim!!! | |
|
| |
IlaE Charmed Calling
| Subject: Re: Generalna Diskusija Wed Sep 09, 2009 1:51 am | |
| Heheheh! Vidish, kada kazhesh to tako, stvarno se zapita chovek shta je to sa Lucasom... :/ Bar su Naley uvek dobri! | |
|
| |
Brooke
| Subject: Re: Generalna Diskusija Wed Sep 09, 2009 9:57 pm | |
| eee da, oni su mi uvek bili preslatki!! ) ee da, i jake mi je oduvek bio presladak! | |
|
| |
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 1:11 am | |
| Najbolji je Jamie <3 | |
|
| |
IlaE Charmed Calling
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 7:39 pm | |
| Ahahah! Jamie je genijalno dete! Stvarno je mali super odglumio sve! | |
|
| |
Brooke
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Sep 10, 2009 10:23 pm | |
| meni je bio presladak kad su imali neku priredbu i kad je svirao klavir!!! <3 | |
|
| |
darkangel Charmed Calling
Broj poruka : 2910 Godina : 35 Localisation : P3 Club Reputation : 0 Points : 43 Datum upisa : 2007-05-05
| Subject: Re: Generalna Diskusija Fri Sep 11, 2009 12:34 pm | |
| Ma... volim ih sve... ali Brooke je... carica!!! | |
|
| |
Melinda Halliwell
Broj poruka : 168 Godina : 34 Localisation : Charmed Manor, San Francisco Reputation : 0 Points : 186 Datum upisa : 2010-04-12
| Subject: Re: Generalna Diskusija Wed Apr 14, 2010 1:36 am | |
| Gledala sam prve tri sezone. Najjači su mi Nathan i Lucas. | |
|
| |
Ghost Of Me ^^
Broj poruka : 9 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac Reputation : 0 Points : 18 Datum upisa : 2010-04-15
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Apr 15, 2010 6:18 pm | |
| Opsednuta ovom serijom. ^^ Team Brooke & Naley. <3 | |
|
| |
IlaE Charmed Calling
| Subject: Re: Generalna Diskusija Thu Apr 15, 2010 8:02 pm | |
| Sada chekam "The Final Four"! Video sam reklamu i mogu recid a mi se svidja! Bash me zanima shta ce biti sada sa Haley! :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Generalna Diskusija | |
| |
|
| |
| Generalna Diskusija | |
|