IlaE Charmed Calling
Broj poruka : 2855 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Reputation : 3 Points : 520 Datum upisa : 2007-05-05
| Subject: Dnevni Red Mon Jan 14, 2008 5:18 am | |
| Moja omiljena pesma:
~Opet Se Pevaju Pesme o Ljubavi~
Opet se pevaju pesme o ljubavi, I svaki vetar neku novu kišu donosi A gde si ti A gde smo mi
Da li se sećaš one godine, Da li pamtiš naše ulice, Isto smo sanjali Ma isto želeli
Ma hajde pogledaj gde smo sad, Gase se svetla umire grad, Sklapam oči tonem u san I tvoje ime dozivam
I uvek kad zažmurim setim se Dragih lica i pokvarene sudbine Bili smo najjači, Bili smo najbolji
Svaki dan je nešto novo nosio Išao sam napred, pakosno prkosio, Ja sam se smejao Ja sam se nadao
Ma hajde pogledaj gde smo sad, Gase se svetla umire grad, Sklapam oči tonem u san I tvoje ime dozivam
Menja se vreme menja se sve Samo ja isti ostajem I gde god da krenem uvek vraćam se Kroz život putujem
Menja se vreme menja se sve Samo ja isti ostajem I gde god da krenem uvek vraćam se Kroz život putujem
Menja se vreme menja se sve Samo ja isti ostajem I gde god da krenem uvek vraćam se Kroz život putujem | |
|